Sala Polivalent

Superfície Útil
124.78m2

Espai dedicat a la presentació de projectes amb un component acadèmic i per a xerrades o debats oberts d’innovació o altres temàtiques relacionades. Al tractar-se d’un espai diàfan i la disposició de cadires és flexible es pot adaptar a tot tipus d’actes i formats. L’espai compta amb una sala pel control dels equips tècnics, equipament audiovisual i una zona de magatzem per a tot el material i mobiliari.

Sales de reunió

Superfície Útil
102.52 m2

Espais destinats a reunions de petits grups, converses telefòniques, presentacions, etc. sense interferir en el ritme de treball dels altres residents al Canòdrom. Aquests espais tancats es poden convertir, de forma temporal i en funció de necessitats puntuals, en despatxos.

Semi Soterrani

Superfície Útil
147.32 m2

Espai destinat a la instal·lació de l’equip de gestió permanent del Canòdrom que presta els seus serveis als professionals i al talent creatiu resident al Canòdrom i que realitzarà les tasques de coordinació amb el barri i el Districte. Un equip experimentat i multidisciplinar que ha de convertir el Canòdrom en un espai de referència a Barcelona.

Altell

Superfície Útil
115.97 m2

Espai de treball per al talent local i internacional per al desenvolupament de projectes creatius. Donada la seva situació dins el Canòdrom es planteja com un àrea de treball per a un sector específic o sectors amb importants sinèrgies per afavorir l’intercanvi de coneixement i fomentar la interacció entre els equips de treball.

Espai Desenvolupament de Talent

Superfície Útil
173.58 m2

Espai de treball per al talent local i internacional per al desenvolupament de projectes creatius. Donada la seva situació dins el Canòdrom es planteja com una àrea de treball per a un sector específic o sectors amb importants sinergies per afavorir l’intercanvi de coneixement i fomentar la interacció entre els equips de treball.

Espais Tancats de Desenvolupament de Talent

Superfície Útil
292.89 m2

Espais per a la ubicació temporal d’empreses que vulguin tenir un espai de treball a les instal·lacions del Canòdrom en contacte amb els professionals i el talent creatiu que s’hi ubica. L’accés a les oficines individuals es realitza a través de les grades que esdevenen així també una zona de pas i d’intercanvi.

Cafeteria

Superfície Útil
53.79 m2

Espais per a la ubicació temporal d’empreses que vulguin tenir un espai de treball a les instal·lacions del Canòdrom en contacte amb els professionals i al talent creatiu que s’hi ubica. L’accés a les oficines individuals es realitza a travès de les grades que esdevenen així també una zona de pas i d’intercanvi.