GRADES OBERTES Primavera

Escape Room - Realitat virtual - Videojocs

Dies 13 i 27 d'abril

Descripció

Els dissabtes 13 i el 27 d’abril Canòdrom Parc de Recerca Creativa obre les seves portes de nou perquè puguis gaudir de l’últim en tecnologia i entreteniment. Les activitats de les dues jornades, organitzades per GameBCN.co seran gratuïtes, obertes al públic i combinaran un videojoc, una activitat de realitat virtual i un escape room.

No només et divertiràs, també coneixeràs l’oci més innovador. Inscriu-te per a no perdre’t res!

Temàtica
Gaming (Escape Room, realitat virtual i videojocs)
Dates ‌‌‌‌‌‌
13 i 27 d’abril 2019
Horari 10 h a 13 h
Públic Juvenil i familiar
Lloc
Canòdrom Parc de Recerca Creativa

Places limitades

Organitzat per:

Col·labora:

Organitzat per:

Col·labora:

Agenda

Jornada 13 abril

Escape room - The Code

The Code. S’ha d’obrir la caixa on la Dra. Alberti guarda la seva recerca abans que es destrueix! Per trobar la clau és imprescindible cooperar i resoldre enigmes i misteris!

Organitzat per:

Realitat Virtual - Passeig Virtual

Vols visitar virtualment l’església de Sant Rafael, conèixer com és per dins el vaixell Jeanneau 54 i passar unes proves de selecció de personal per a practicar? La realitat virtual no és el futur, és el present, a l’oci i també en l’entorn laboral!

Organitzat per:

Videojoc - Oh my Godheads

Torneig de Oh my Godheads amb premi, el primer joc d’acció de captura el cap d’1 a 4 jugadors. “Captura el cap” és un mode de joc similar a ”captura la bandera” però on la bandera està viva, enfadada i decidida a fer-te parar boig!

Organitzat per:

Jornada 27 abril

Escape room - Projecte C

La fi del món és imminent. Ha arribat l’hora de participar amb el teu equip al procés de selecció del Projecte C i demostrar que sou els millors candidats per a incorporar-vos al projecte que salvarà la humanitat.

 

Organitzat per:

Realitat Virtual

Gaudeix amb l’Hotel Transylvania Popsticest, amb les seves cançons energètiques, de moviment de cos sencer, de pujades especials i de nivells de bonificació.

Amb Tilt Brush podràs pintar en un espai 3D amb realitat virtual i descobrir la creativitat amb traços de pinzell tridimensionals, estrelles, llum i fins i tot foc!

Organitzat per:

Videojoc - Pixcelona

Pix-celona d’AppNormals. Creus que coneixes bé Barcelona? Competeix per equips per a demostrar qui sap més sobre una de les ciutats més fotografiades del món. T’assabentaràs de curiositats que no t’imagines!

 

Organitzat per: