L’antic Canòdrom de la Meridiana es converteix en el Parc de Recerca Creativa, un espai d’innovació i emprenedoria cultural pel talent i les indústries creatives i culturals. Un espai al servei dels emprenedors culturals que té com a objectiu convertir idees creatives en àmbits com les arts, la tecnologia i la ciència en nous serveis i productes que arribin al mercat.

El Canòdrom vol esdevenir el viver del talent creatiu de les indústries artístiques i culturals, aglutinant idees i coneixement en una plataforma de projecció del coneixement, per a la posterior valorització i llançament al mercat.

El Parc de Recerca Creativa connecta el talent creatiu, l’empresa, els inversors i les diverses fonts de finançament.

El Canòdrom és un espai per al prototipatge i la concreció de l’experimentació en tot allò que combina ciència, tecnologia i art.

El model del Parc de Recerca Creativa – Canòdrom s’integra a les xarxes europees que aglutinen iniciatives similars. Destaquen la ECBN (European Creative Business Network), el grup de Creative Industries de la xarxa Eurocities, i la European Creative Hubs Forum, amb les quals ja s’han iniciat contactes institucionals.

Indústries Creatives i Culturals